Assist 365

Assistansen du trenger for Office 365 og SharePoint

Ved å legge både tjenester og infrastruktur i Skyen, blir etablerte IT-tjenester mindre relevante. Assist 365 er den optimale løsningen for å sikre kontinuerlig verdiskapning med Office 365. Vi hjelper deg både på IT- og forretningssiden – når du trenger det.

Service Desk

Assist 365-desken vår besatt med ekte Office 365-eksperter som daglig jobber i, og med plattformen. Med kontor i Norge, befinner vi oss i ett av de ledende markedene for Office 365 adopsjon, hvor vi daglig  jobber med de nyeste løsningene og utfordringene.

Vi jobber tett med Microsoft på tickets på ukentlig basis.

Fleksibelt og raskt

Vi responderer alltid raskt på hendelser rapportert fra f.eks. din IT-avdeling. Klassifisering av hendelser og tickets gjør prosessering enkelt, enten det rapporteres vi e-post eller web-skjema.

Å holde brukere og IT glade og fornøyde i en skybasert verden med Office 365 er nytt. Vi vet hvordan den rette brukerstøtten er med på å sikre dette.

Hurtig endringsledelse

Med hurtig endringsledelse kan du stole på standard Office 365 for å løse forretningskritiske oppgaver. Trenger du en ny liste på plass? Å raskt engasjere tredjeparter i samhandling ut kostbare SaaS-løsninger? Vi hjelper deg maksimere gevinstene fra din eksisterende investering i Microsoft Office 365.

Noen av fordelene ved Asisst 365

Dekningen du trenger

Med Assist 365 velger du den dekningen som passer din bedrift. Alle planene er tilpasset Office 365 med variasjoner for tenant, lisens, og sidekompleksitet. Dermed sikrer vi at du bare betaler for det du behover.

Support for Office 365

Supporttjenester i dagens teknologiske miljø krever fleksibel hjelp, smart feilhåndtering og ledende endringshåndtering. Assist 365 kan integrere med førstelinje support, eller IT-avdelingen, og tilbyr effektive verktøy for å levere effektiv support. Når vi ikke kan løse problemet selv, eskalerer vi det til Microsoft Support på dine vegne og holder i det til det er løst.

Raske endringer

Brukere vil ha mer raskere i Office 365. Dette krever helt nye endringskapasiteter for å levere effektiv samhandling. Små endringsmeldinger håndteres fortløpende, mens vi logger alle større endringsønsker for de litt større plattforminvesteringene.

Rapportering og forvaltning

Rapporter og forvaltningsmetrikker er avgjørende etterhvert som adopsjon og asmhandling i din organisasjon øker og modnes. Vi benytter egenskaper i plattformen sammen med bransjeledende verktøy for å gi deg innsikten du behøver. Vi dekker ytelse, brukertilgang, tenant-helse, Office 365 veikartet og mer.

SLA’ene du trenger

Med Office 365 leveres dine primære SLA’er av Microsoft. Vi tilbyr de grunnleggende SLA’ene du trenger for holde brukerne dine fornøyde med Assist 365

Advanced operations

Vi tilbyr en standardisert tjeneste for Office 365, men vi erkjenner at din IT-driftsituasjon noen ganger er mer kompleks. Spør oss om Azure VM hosting, avanserte hybridløsninger og identity management, så tilpasser vi den Assist 365 tjenesten som passer deg best.

Glade kunder

Glade kunder er vårt viktigste mål på suksess.

Her er noen med sine egne ord.

4Subsea Logo

“When we moved to the cloud we needed a service desk with real experts who also understands our business – with Assist365 from Puzzlepart that is exactly what we get”.

Øyvind Tveit

EVP

Start screen

“Skills, service attitude and quality has continually satisfied our expectations.”

Knut Barra

Senior Adviser

Start screen

“We needed someone to advise us how to maximize our investment in Office 365 and SharePoint, and Puzzlepart has delivered value every step of the way.”

Lars Lindeberg

IT-Manager

Bli dekket i dag

Sørg for å få mest mulig fra din investering i Office 365.Se priser her.

Ta kontakt +47 990 88 077 eller send oss en linje

Relaterte bloggposter