Er du vår nye kollega?

Vår lille familie av innovatører hjelper daglig våre kunder gjennom lidenskap for faget, åpenhet og ærlighet. Har du erfaring med Office 365 og SharePoint, lyst til å jobbe i et spesialisert fagmiljø med de beste innen sitt fagfelt, og samtidig er en ansvarsfull og engasjert konsulent? Da vil vi snakke med deg!

Vi er alltid på jakt etter kloke hoder som vil være med på reisen. Du blir en del av en sammensveiset gjeng som har stor suksess med varierte prosjekter av ulikt omfang. Du vil jobbe med rådgivning og utvikling på kundeprosjekter i Office 365 og SharePoint, både selvstendig og i team.

Dine egenskaper

Du har evne og vilje til å lære ny teknologi
Du er naturlig løsningsorientert og proaktiv
Du er strukturert og pålitelig
Du er utadvendt og glad

Du vil lykkes dersom du har

Minst 3 års relevant utdanning
Erfaring med Office 365 og SharePoint
Konsulenterfaring
Et ønske om å jobbe helt i spydspissen av teknologi og bidra til et spesialisert fagmiljø

Praktisk

Vi har kontorer i Nydalen, Oslo
Språkkrav: norsk (nordisk) og engelsk
Gode betingelser.
Søknadsfrist: Vi vurderer søknader fortløpende.

Om oss

Hos oss møter du en flat organisasjon med stor takhøyde, høyt tempo, selvdrevne team, morsomme kollegaer og ikke minst muligheten til å få jobbe med spydspissen av Microsoft teknologi. Vi søker deg som ønsker å bli spesialist innen området, og har en forståelse for kundens situasjon og behov. Vi er opptatt av å rådgi kundene våre i å best mulig utnytte løsningene vi leverer, og skaper tette relasjoner med våre samarbeidspartnere.

Vi leverer komplette samhandlingsløsninger, spesialistrådgivning og støttetjenester til et bredt spekter av bransjer. Som det største fagmiljøet på Office 365 i et innovativt norsk marked er vi helt i front på både Office 365 og SharePoint. Vi er en etterspurt samarbeidsparter og våre løsninger har fått stor oppmerksomhet hos Microsoft og på konferanser over hele verden. Vi er spesielt kjent for Prosjektportalen, et verktøy for samhandling i offentlig sektor, som er gratis tilgjengelig på Github.

“Skills, service attitude and quality always exceed our expectations”

Øyvind Tveit – 4Subsea AS

MICROSOFT

COLLABORATION PARTNER

OF THE YEAR 2015/2016

Elsa

Jeg har fantastisk morsomme kollegaer og det er mye variasjon i prosjektene med spennende kunder.

Thomas

Kule og fremoverlente teknologer gjør hver eneste dag lærerik og utrolig spennende.
Steffen er sjefen.
Han blir glad hvis du sier hei.

Steffen

I Puzzlepart er vi opptatt av å utfordre oss selv og å ha det gøy på jobb. Derfor har vi de beste menneskene og leverer de beste løsningene.

Noen av våre kunder

Bloggen

SaveSave