Puzzlepart jobber med å få norske bedrifter godt i gang med alt det morsomme i Office 365 slik at vi kan bli mer produktive på jobben. En av de største utfordringene er å få de nye verktøyene tatt i bruk hos de ansatte.

Vårt adopsjons-team har i lang tid laget interaktive brukerguider med steg-for-steg instruksjoner, men statiske dokumentasjons-wikier er bare ikke bra nok for å raskt sette folkene dine inn i nye funksjoner.

Derfor introduserer vi modulen “Puzzlepart Tour for Office 365” som lar deg utforme interaktive omvisninger på en side hvor som helst i SharePoint Online.

I likhet med Prosjektportalen planlegger vi å gjøre denne modulen tilgjengelig for alle på GitHub som et ledd i vår “Gjør det selv da vel” satsing. Inntil den tid er modulen tilgjengelig på forespørsel for alle våre kunder, og alle våre Assist365 supportkunder kan simpelthen bestille installasjon av den ved hjelp av en forespørsel til service desk.

Dersom du trenger hjelp til utforming av omvisninger for din samhandlingsløsning i Office 365 er det bare å ta kontakt med Tormod eller Elsa på vårt adopsjons-team – så hjelper de deg igang!