Marius Agur Pedersen – intervju med vår nye CRM-mann

I dag skal vi ta en prat med nyansatt i Puzzlepart, Marius Agur. Marius er en spesialist på Microsoft Dynamics 365, men har en bred bakgrunn og erfaring med innenfor mange produkter og områder.

– Hei, Marius! Jeg lurte på om vi kunne starte med å at du forteller litt om deg selv?

– Hei! Jo, det kan vi godt. Jeg er en mann som så vidt har passert 30-grensa, som er litt i overkant interessert i teknologi og forretningsløsninger. Tidlig i tenårene så begynte jeg å knote litt med Linux og scripting og sånt, og har vel alltid vært litt frempå og engasjert når det kommer til ny og spennende teknologi. Jeg startet min karriere som tekniker på elektronikkverksted, og klatret derfra opp til driftsavdelingen, før jeg tok steget inn i konsulentbransjen. Det har jeg holdt på med i 7 år nå, og Puzzlepart er den tredje, eller teknisk sett fjerde arbeidsgiveren siden jeg fikk sansen for det.

– Hva mener du med det?

– Nei, jeg drev jo for meg selv et halvt års tid før jeg startet her, så jeg har på en måte vært egen arbeidsgiver en kort periode.

– Akkurat, hvorfor sluttet du med det?

– Det var i hovedsak fordi det var vanskelig å kunne gjøre de tingene jeg trivdes best med uten at alt det administrative tok over fritiden. Sene kvelder ble fort standarden, og ikke unntaket.

– Så det gikk ikke helt som du hadde planlagt?

– Nja, jeg vet ikke helt. Jeg følte jo at jeg fikk til det jeg ville, men jeg er jo veldig hjemmekjær som jeg liker å kalle det, så mestringen kom på en måte med en bismak. Det var litt naivt å tro at jeg skulle klare å gjøre alt selv uten at det skulle gå betydelig ut over samvær med de jeg er glad i.

– Og da bestemte du deg for å søke på jobb i Puzzlepart?

– Nei, det startet egentlig med en «forretningssamtale» med Steffen for å høre om vi kunne samarbeide for å levere både Office365 og Dynamics. Derfra utviklet det seg over til å bli et jobbintervju istedenfor. Det sagt så mistenker jeg at det var planen hans allerede da han tok kontakt med meg.

– Det høres jo unektelig ut som Steffen. Hva var det som gjorde at du bestemte deg for å bli en av oss da?

– Jeg hadde deltatt på Arctic SharePoint Challenge på lag med Puzzlepart, og der fant jeg flere likesinnede som hadde samme engasjement og driv som meg selv. Det synes jeg var veldig kult, og selv om jeg ikke fikk bidratt like mye som jeg ønsket så klarte vi å sikre oss førsteplassen. Etter samtalen med Steffen og en intervjurunde med ledelsen så fikk jeg bare en enda bedre følelse av bedriften, så jeg bestemte meg for å ta en sjanse.

– Det var ikke dårlige skussmål! Føler du at det har levd opp til forventningene?

– Jeg var ganske sikker på at selv om folkene var veldig kule så ville det alltid være en slags standard når man kom til en konsulentbedrift. Det var virkelig ikke sant, det var et utrolig kultursjokk å se hvordan miljøet og adferden var etter at jeg startet.

– Oi, det hørtes ikke bra ut.

– Nei, ikke på den måten. Det var bare overaskende å oppleve kulturen, det var ingenting negativt med det. Tvert imot, det var så enorm takhøyde og rom for å få være seg selv, så jeg følte meg som hjemme allerede første uken.

– Så bra, så da angrer du ikke på at du har tatt det valget?

– Nei på ingen måte, det er så utrolig gøy å jobbe her. Det er rom for alle, og det er ingen krav til adferd eller væremåte. Er man i godt humør eller kjenner på en seiersfølelse så tar man en runde i fellesrommet, og da før man alltid god respons. På motsatt side så er det heller ikke noe problem å sette seg i et hjørne med hodetelefoner og melde seg litt ut. Alle skjønner hvordan det er å være et menneske, og her er det greit å ta med seg både humør og personlighet på jobb.

– Det er utrolig gøy å høre. Men til noe annet, hvilke muligheter er det du har tenkt å jobbe med hos oss?

– Jeg er jo en ganske flink Dynamics-mann må jeg si, så jeg har tenkt å jobbe hardt med en Dynamics satsing for Puzzlepart. Det er jo en kjempebra kundebase vi sitter på, og det er mange av kundene som kunne tatt nytte av å ha et CRM-system som bidrar med prosesstøtte og interaksjonshåndtering.

– Spennende. Hvilke kunder er det du er mest interessert i å jobbe med?

– Det må være kunder som er engasjerte og som har lyst til å få til noe. Jeg har laget standardsystemer, integrasjoner og pakker før, og det klarer jeg fint å gjøre på kontoret. Jeg vil møte de som brenner for det de gjør, og hjelpe med å finne løsninger som gjør deres hverdag mer spennende og engasjerende.

– Tusen takk for at du tok deg tiden til dette, Marius. Er det noe du vil si helt på tampen?

– Det må være at jeg gleder meg til å ta tak i mulighetene som jeg ser her, og ikke minst til å møte de fantastiske menneskene som vi skal ansette i fremtiden.

By | 2017-08-21T15:01:10+00:00 August 21st, 2017|

About the Author:

Christian is our design and communications chief with 10+ years of experience from a wide range of business areas.