Neste generasjon

Prosjektportalen

Oppgrader prosjektene dine med Prosjektportalen

Prosjektportalen er en fullstendig løsning for prosjekt- og porteføljestyring. Portalen er basert på Difis Prosjektveiviser og er spesielt tilrettelagt for norske forhold. Løsningen egner seg godt både for offentlig og privat sektor.

Prosjektportalen er gratis, har alltid vært det og kommer alltid til å forbli det.

porteføljeoversikt

Alle prosjektene på ett sted

Porteføljeverktøy gir deg oversikt over alle prosjektene du har – på en gang. Få informasjon om prosjekter som trenger oppmerksomhet, og følg med på prosjektenes utvikling i sanntid.

Skybasert

Kjør i skyen eller i serverrommet

Ta kontroll over virksomhetens prosjekter der du er – via PC, mobil eller nettbrett. Prosjektportalen kan kjøres i SharePoint Online, Office 365 eller On Premises. Bruk gjerne eksisterende innlogging via SSO.

Spar penger

Reduser risiko og spar penger

Prosjektportalen gir deg tryggheten og fordelene som ligger i Difis Prosjektveiviser – bygd inn i en Open Source-løsning som kan tilpasses de fleste behov og størrelser.

Noen av nyhetene i Prosjektportalen

Forbedret forside

Forbedret forside som viser prosjektkort med bilde, fase og nøkkelpersoner i prosjektet.

Forbedret porteføljeoversikt

Nå er det enklere å hente ut ulike egenskaper fra prosjektene og filtrere ulike visninger av prosjektene.

Forbedret gevinstarbeid

Gevinstrealisering er blitt langt mer integrert i prosjektene, med egne lister for endring, gevinstanalyse og gevinstrealiseringsplan, gevinstoppfølging og gevinstoversikt. Her vises gevinstoversikten på tvers av prosjektene.

Forbedret prosjektstatus

Ny prosjektstatus-side på prosjektnivå som viser de viktigste egenskapene fra prosjektene og trekker ut status på prosjektleveransene, risikoelementer og gevinstoversikt. Her vises første del av statusrapporten.

Nøkkelfunksjoner

Porteføljeoversikt

Full oversikt med porteføljeverktøy

Prosjektportalen gjør det enkelt for prosjektledere. Hvert prosjekt har en egen prosjektlogg for rapportering av avvik, hendelser og oppfølgingspunkter. Hendelser i loggen kan knyttes opp mot oppgaver slik at de kan følges opp i møter eller med konkrete tiltak.

Dokumenthåndtering

Uslåelig dokumenthåndtering

SharePoint gir deg kraftige verktøy for dokumenthåndtering. Rediger dokumenter via nettleser eller Office-klienter. Skriv sammen med andre – i sanntid. Bruk metadata og mapper for å få den oversikten du ønsker. Synkroniser med OneDrive for full offline-støtte.

Sjekkliste ved faseendring

Sjekkliste for faseendring

Prosjektportalen støtter bruk av sjekklister mellom hver fase. Dermed er det enkelt å kontrollere at prosjektet er der det skal være. Sjekklisten er basert på Prosjektveiviseren, og kan enkelt tilpasses egne behov.

Standardmaler

Standardmaler

Det er enkelt å etablere og forvalte et bibliotek over standardmaler som prosjektplan, budsjettmal og lignende. Standardmaler og -dokumenter vil automatisk legges inn i nye prosjekter.

Oppgavelister

Kraftig oppgavemotor

Det er enkelt å jobbe med oppgaver. Standardoppgaver kan legges inn i alle nye prosjekter. Sett frister, og legg dem på tidslinjen for en oversiktlig framdrift. Brukere kan synke oppgavene sine med Outlook.

Tilgangsstyring

Stålkontroll på brukerne

Prosjektportalen benytter SharePoints kraftige rettighetsmotor. Alle prosjekter kan ha egne grupper for eiere, medlemmer og besøkende. Disse gruppene kan også gjenbrukes på tvers av løsningen gjennom arv. Dette gir god og fleksibel forvaltning.

Bli kjent med Prosjektportalen

Oppdag mulighetene og lær mer med enkle instruksjonsvideoer og Ofte Stilte Spørsmål i Ressurssenteret

Utviklet i samarbeid med offentlig sektor

Asker

Asker Kommune

KS

Ring, skriv eller stikk innom for demo!