Frokostseminar
4. mai 08:30 – 12:00

hos
Microsoft Norge, Lysaker Torg 45

Puzzlepart og Crayon viser deg hvordan du kan jobbe mer effektivt med Office 365. Vi viser deg nye funksjoner i bl.a. Delve, Office Video og Planner. I tillegg deler vi tips og triks om brukerprofiler i Office 365 og erfaringer fra virkeligheten. Velkommen til frokostseminar 4. mai hos Microsoft Norge.

Nye funksjoner i Delve, Office Video, Planner m.m.

Mikael Svenson er en meget erfaren løsningsarkitekt og internasjonalt anerkjent ekspert på SharePoint og Enterprise Søk. Han har holdt en rekke kurs og foredrag i inn- og utland, og ble i år MVP (Microsoft Most Valuable Professional) for femte år på rad.

Office 365 uten datakortet – 10 tips for å jobbe smartere

Elsa Näumann jobber med forretningsanalyse og oppfølging av sluttbrukere og superbrukere. Elsa er en superbruker selv og bruker all sin tid på å finne smarte løsninger for kunnskapsarbeidere i Office 365.

Smarte strukturer du kan konfigurere selv gir fart på adopsjonen!

Mads Nissen er grunnleggeren av Puzzlepart og har mer enn 10 års erfaring med SharePoint og nå; Office 365. Mads ser etter forretningsgevinst først og behersker dialogen om teknologi fra toppleder til utvikler. Til daglig er Mads innovasjonsansvarlig i Puzzlepart og bruker tiden på å rådgi kunder i overgangen til Office 365.

Klikk her for gratis påmelding!